Radionica s 3D printerom u Knjižnici i čitaonici Grada Preloga

Zahvaljujući Vladimiru Severu i njegovoj tvrtki 3D PORTA d.o.o. iz Preloga, prošle je godine u Knjižnici i čitaonici Grada Preloga predstavljen 3D printer. Na predstavljanju se okupilo preko trideset znatiželjnika i zaljubljenika u nove tehnologije koji nisu ostali razočarani viđenim.

Ove godine Knjižnica i 3D PORTA d.o.o. idu korak dalje, zahvaljujući velikodušnoj donaciji V. Severa. Naime, 3D olovka koja će se koristiti na kreativnoj radionici ostat će u trajnom vlasništvu Knjižnice i čitaonice Grada Preloga te će se na taj način moći koristiti u daljnjim radionicama za sve zainteresirane.

Radionica je prigodna za stariji uzrast učenika i za odrasle. Mlađa djeca mogu sudjelovati na radionici ali ne mogu samostalno koristiti olovku. Rukovanje 3D olovkom je na vlastitu odgovornost!

Za sudjelovanje na radionici potrebna je prethodna najava zbog ograničenosti prostora. Radionica će se održati u petak, 1. kolovoza 2014. u studijskoj čitaonici Knjižnice i čitaonice Grada Preloga na adresi Glavna ulica 33 s početkom u 11 sati.

Mole se sudionici da se pripreme za radionicu na način da kod kuće nacrtaju željeni dizajn/motiv za izradu nakita i ukrašavanje odjeće, obuće ili torbi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije