MALONOGOMETNI TURNIR

‘MED FIRMAMA’ Prvo mjesto osvojila je ekipa Novi Feromont

Proteklog je vikenda, na prostorima Sportsko rekreacijskog centra DG Sport u Prelogu, održan malonogometni turnir 11. Ožujsko Med Firmama

Na ovom turniru pravo nastupa imaju  samo igrači koju su djelatnici tvrtke koja se natječe. Ove godine, na turniru su sudjelovale 24 ekipe što se tiče nogometa, te 24 ekipe odbojke na pijesku.

Interes je bio i znatno veći, ali iz organizacijskih razloga veći broj ekipa nažalost ove godine nije bio moguć. Uz odličan nogomet i odbojku, organizator se pobrinuo za niz popratnih natjecanja i zabavnih sadržaja za koje je zaslužan bio DJ Balentelli.

Svi željni dodatne zabave mogli su se prijaviti na natjecanja u ispijanju piva, bacanju kugle, gađanju prečke. Najbolji su osvojili vrijedne nagrade sponzora. Za najmlađe tu je bio i napuhanac, kako bi i oni imali svoju zabavu.

U najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu odigran je niz kvalitetnih i neizvjesnih utakmica. Treba napomenuti, da su usprkos malim trzavicama, sve utakmice odigrane u fair-play i veselom ozračju. Nakon odigranih susreta po skupinama, slijedile su utakmice osmine finale, četvrtfinala i polufinala.

Prvo mjesto osvojila je ekipa Novi Feromont, drugo mjesto ekipa 2EN usluge, treće mjesto pripalo je ekipi IM Comp, a četvrto mjesto zauzela je ekipa Zavoda za hitnu medicinu Međimurske županije.

Što se tiče odbojke, potrajala je dugo u noć zahvaljujući odličnim ekipama. Prvo mjesto osvojila je ekipa “Cofleki” koji su stigli čak iz Zagreba, drugo mjesto ekipa “Tin Jalšovec”, treće mjesto ekipa “Rihatrec/Kozar” te četvrto mjesto ekipa “Reiff j.d.o.o.”.

Ovom prilikom, organizator zahvaljuje svim ekipama koje su sudjelovale. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije