FOTO U Prelogu otvoren suvremeno opremljen dentalni laboratorij

U subotu, 2. rujna svečanim otvaranjem, pred uzvanicima, poslovnim partnerima, dobavljačima, stomatolozima i ostalim gostima, u Prelogu je počeo s radom moderan, suvremeno opremljen dentalni laboratorij ‘Dental Art’.

Tvrtka Dental Art d.o.o. registrirana je prije sedam godina, a preseljenje u novootvorene prostore potvrda je uspješnog i predanog rada. Na adresi Stjepana Mlinarića 2 u Prelogu sada se nalazi dentalni laboratorij – centar zubne tehnike, kojem povjerenje daju brojni stomatolozi.

Ulaganjem, kako u suvremene nove prostore tako i u opremu koja prati korak sa svjetskim trendovima, pozicionira tvrtku Dental Art na visoku poziciju u branši dentalne protetike tj. dentalne tehnike.

Na samom otvaranju prisutnim gostima obratio se gradonačelnik Preloga Ljubomir Kolarek te je istaknuo kako je otvaranje dentalnog laboratorija iskorak u zdravstvenom, a posebno u dentalnom pogledu grada Preloga i šire.

Zaželio je puno uspjeha u radu vlasincama Aniti Blagus i Meliti Magdalenić te istaknuo značaj ovog otvorenja i u pogledu novog zapošljavanja jer će od sad u Dental Artu raditi 8 djelatnika.

Nakon samog čina otvaranja i rezanja vrpce novi laboratorij je blagoslovio i novi vikar grada Preloga vlč. dr. Hrvoje Damiš, a prisutnima se obratio i župnik župe Strahoninec vlč. Branko Sajković.

Nakon svečanog dijela sve goste je uz domjenak zabavljao Mustač Band.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije