ODRŽANA skupština Zmajarskog kluba Rode iz Preloga

U subotu, 28. siječnja Zmajarski klub Rode Prelog održao je svoju redovnu godišnju skupštinu. Predsjednik Marko Oto i njegovi suradnici govorili su o aktivnostima kluba u prošloj 2016. godini te predstavili planove za 2017. godinu.

Skupštini su nazočili članovi prijateljskih udruga i klubova, predstavnici Zajednice tehničke kulture Međimurske županije, a ispred Grada Preloga zamjenik gradonačelnika Zdravko Kvakan.

Od aktivnosti Zmajarskog kluba Rode u 2016. godini posebno se ističe uspješna organizacija i provedba 5. modelarskog mitinga te 1. državnog prvenstva u utrkama dronova (drone racing). Također, članovi su organizirali i prvomajsko druženje, klub je bio domaćin učenicima osnovnih škola, djeci iseljenika, gostima iz Mađarske, a članovi su sudjelovali na aeromitinzima i manifestacijama susjednih aero klubova u zemlji i inozemstvu kao i u raznim drugim aktivnostima (eko akcije, radne akcije oko uređenja letjelišta i slično).

Vrijedno je istaknuti da su pojedini članovi Zmajarskog kluba Rode u 2016. godini dobitnici Povelje u povodu proslave 70 godina Hrvatske zajednice tehničke kulture za dugogodišnji izniman doprinos razvitku i promicanju tehničke kulture, javlja Prelog.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije