FOTO: Potpisan ugovor o izgradnji kanalizacije u Čehovcu

U Prelogu je u petak, 15. srpnja, potpisan Ugovor o izgradnji sanitarne i oborinske kanalizacije u naselju Čehovec. Ugovor su potpisali gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek, Vladimir Topolnjak, direktor Međimurskih voda d.o.o. Čakovec, glavnog investitora, te predstavnici izvođača radova, Ivan Kolarić, predsjednik uprave Tegre d.o.o. Čakovec i Saša Sabolić, predsjednik uprave Hidrotehnike d.o.o. Uz ove tvrtke izvođač radova bit će i tvrtka Vodogradnja d.d. iz Varaždin.

Svečanost potpisivanja održana je u Caffe baru Marina u Prelogu, a nazočili su i predsjednik Mjesnog odbora Čehovec Matija Strahija, predsjednik Gradskog vijeća Grada Preloga Goran Gotal te zamjenik gradonačelnika Grada Preloga Zdravko Kvakan.

Gradonačelnik Kolarek istakao je veliko zadovoljstvo što su posao dobile domaće tvrtke te naglasio da će izgradnja kanalizacije donijeti i bolje životne uvjete mještanima Čehovca. Ugovor oko financiranja i realizacije projekta izvedbe radova na sanitarnoj i oborinskoj kanalizacijskoj mreži naselja Čehovec potpisan je sukladno dogovoru, nakon uspješno završenog postupka javne nabave za navedene radove, javlja Prelog.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije