Ivanovec dobiva sportsku dvoranu, radovi počinju početkom studenog

>> Ivanovec dobiva sportsku dvoranu, radovi počinju početkom studenog

U četvrtak su u čakovečkoj Gradskoj vijećnici potpisani ugovori s izvođačima radova na nastavku izgradnje školske sportske dvorane u Ivanovcu.

Ugovori o nastavku izgradnje potpisani su točno godinu dana nakon početka gradnje ovog kapitalnog obrazovnog objekta, koji će omogućiti normalno odvijanje nastave tjelesne i zdravstvene kulture u Osnovnoj školi Ivanovec.

Preko postupka javne nabave odabrani su Team građenje iz Murskog Središća, Međimurje PMP iz Čakovca te Zagorje tehnobeton iz Varaždina. Ukupno, potpisani ugovori vrijedni su 9.525.377,48 kuna s PDV-om. Osam milijuna kuna osigurano je preko kredita poslovne banke, dok će se ostatak pokriti iz decentraliziranih sredstava. Nadzor će obavljati tvrtka Ingolab d.o.o. iz Čakovca.

Kada bude završen, objekt će imati 1.360 četvornih metara, a osim same dvorane grade se i dva aneksa u kojima će biti svlačionice i WC-i.

Radovi bi trebali početi početkom studenog, a ukoliko sve bude u redu, završiti u kolovozu iduće godine. Djeca iz Ivanovca i Štefanca koja pohađaju ovu školu, tako će već od sljedeće školske godine nastavu tjelesnog odgoja, umjesto u Društvenom domu, imati u novoj dvorani.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije