Kišni početak Jesenske rapsodije, u pripremi čobanac i friški čvarci

Jesenska rapsodija u Čakovcu danas je započela u pravom jesenskom štihu – kišom. Nažalost, zbog loših vremenskih neprilika otkazuje se dječji program zakazan za početak manifestacije.

Vrijedni i požrtvovni izlagači iz svih krajeva Hrvatske stigli su u naš centar grada unatoč jakoj kiši i izložili svoje proizvode. Slavonski čobanac i međimurski čvarci se polako pripremaju pa stoga uzmite kišobrane i prošećite gradom, poručuju iz TZ grada Čakovca.

Što se tiče subote kažu kako se bez obzira na vremenske (ne)prilike ništa ne odgađa kao ni veliki koncert Prljavog Kazališta na Trgu republike.

– Dođite u centar grada i podržite sve ove vrijedne ljude koji su došli unatoč kiši pokazati čime se bave i time dali bezuvjetan doprinos samoj manifestaciji “Jesenska rapsodija”!

Zahvaljujemo Dragici Benčik, ravnateljici Centra za odgoj i obrazovanje Čakovec i Vedranu Vurušiću , prof. koji su zajedno sa marljivom djecom izradili autohtoni međimurski bračni par i njima upotpunili naše međimursko dvorišče. Hvala vam od srca!, poručuje voditeljica Turističkog ureda TZ grada Čakovca Boška Ban Vlahek.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije