Gradonačelnik Kovač obišao radove u ulici dr. Ante Starčevića

Gradonačelnik Grada Čakovca Stjepan Kovač u srijedu je obišao radove na rekonstrukciji kanalizacijske mreže u ulici dr. Ante Starčevića u Čakovcu. Oni se izvode u sklopu projekta pod nazivom “Aglomeracija Čakovec”, vrijednog ukupno 273 milijuna kuna.

Kako je tom prilikom rekao, radovi se na području Čakovca nastavljaju prema planu. Na ovoj lokaciji započeli su pretprošlog petka, a planirani završetak radova je kraj rujna.

“Zatvaranje ove ključne prometnice kroz grad stvorilo je prometne probleme, no molim građane za strpljenje jer nakon rekonstrukcije kanalizacije povući će se novi sloj asfalta, čime će vožnja po ovoj cesti biti ugodnija i sigurnija.

Također, molim građane da poštuju privremenu regulaciju prometa, jer vožnjom kroz gradilište ometaju i usporavaju radove, ali i u pitanje dovode vlastitu sigurnost i sigurnost ostalih sudionika u prometu.”, istaknuo je, među ostalim, gradonačelnik Kovač.

Oko 10. kolovoza započinje i rekonstrukcija u Istarskom naselju u Čakovcu. Ovdje će se pored kanalizacijske mreže, rekonstruirati i vodovod. Ovaj opsežni zahvat trajat će do svibnja iduće godine, a obnovit će se Istarska ulica te ulice Slavka Kolara i A.G. Matoša.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije