Umjesto klape Maslina, na Jugu u Čakovcu nastupa klapa Cambi

Nastup popularne klape Maslina koji je bio planiran za subotu, 13. lipnja na Antunovskom proštenju, zbog bolesti i spriječenosti nekolicine članova je otkazan, no zamijenit će ih popularna klapa Cambi.

Klapa Maslina se posebnim priopćenjem ispričala Gradu Čakovcu, ali i čakovečkoj i međimurskoj publici što neće u cijelom sastavu nastupiti na Antunovskom proštenju. Naime, kako kažu, po prvi put u 40-to godišnjoj povijesti klape, morali su otkazati nastup cijelog sastava jer je nekoliko članova ili bolesno ili ima ranije dogovorene solističke nastupe.

Kako nisu uspjeli naći zamjene za nedostajuće članove, jer je repertoar klape uistinu golem, planirani cjelovečernji nastup bili su prisiljeni otkazati. Grad Čakovec je uspio osigurati dostojnu zamjenu, tako da će posjetitelje čakovečkog Juga u subotu zabavljati klapa “Cambi”.

No, uz njih će nastupiti i “okrnjena” klapa Maslina, koja će zajedno sa klapom Cambi izvesti nekoliko svojih popularnih pjesama. Klapa Maslina uz isprike, ovaj svoj nastup odradit će besplatno. Tako će, spletom okolnosti, na Antunovskom proštenju na čakovečkom jugu, nastupiti čak tri poznata sastava; u petak Crvena jabuka, a u subotu klape Cambi i Maslina.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije