FOTO Mimohod najmlađih maskiranih skupina u Čakovcu

Unatoč neugodnom vjetru danas je od Centra za kulturu gradom prošetala vesela maskirana povorka malih maškara mlađeg i jasličkog uzrasta, a koji neće uključeni u Dječji fašnik u subotu. Bili su to mališani Matičnog objekta’ Cipelica’.

U šarenoj i veseloj povorci sudjelovala su djeca i roditelji jasličke skupine ‘Loptice’, u pratnji Tamare Vlahek i Vesne Horvatić, bila je tu skupina ‘Bubice’ u pratnji Roberte Taradi i Željke Lesjak, skupina ‘Točkice’ s Paulom Zuzel i Vesnom Novak i vrtićke skupine ‘Loptice’ s odgojiteljicama Radom Magić i Grozdanom Goričanec.

Više destina pretvorili su gradsko središte u svijet koji možemo sresti u bajkama, a bilo je tu i kostima u kojima malci zamišljaju sebe, kostima njihove kreativne maštovitosti. Posebno su nas dojmili mali kuhari koji su tako jako lupali po ‘ranjglama’ i loncima ne bi bukom preplašili i otjerali zimu.

Ideja odgovornih u ‘Cipelici’ zaslužuje pohvale jer su na taj način otvorili mogućnost gotovo svima da na nekoliko sati budu ono što nikada nisu bili, ono što već sutra neće biti.

Malci zbog toga nikome nisu rekli hvala, no pokazala su to njihova nasmiješena, razdragana, ozarena i vesela lica, a za čime nimalo nisu zaostajali ni njihovi roditelji, bake, djedovi… Sve u svemu bila je to prelijepa uvertira onome što nas očekuje u subotu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije