FOTO: Bogat program u Čakovcu – Započeo Advent u gradu Zrinskih

Dočekali smo, po mnogima, najljepše doba godine – Advent u gradu Zrinskih. Započela je manifestacija ‘Advent u gradu Zrinskih’ u organizaciji Turističke zajednice grada Čakovca i Grada Čakovca već tradicionalnom promenadom Gradskog puhačkog orkestra Čakovec i Čakovečkih mažoretkinja užim centrom grada.

>>> Pogledajte fotogaleriju – Započeo Advent u gradu Zrinskih

Na Franjevačkom trgu odvija se bogat prigodni program. Od 10:00 do 12:00 sati i od 17:00 do 19:00 sati najmlađi mogu uživati u druženju s Djedom Božićnjakom koji će ih nagraditi smiješkom i slatkim poklonom.

Program prve adventske subote zaokružiti će gradonačelnik grada Čakovca, Stjepan Kovač, prigodnim paljenjem prve adventske svijeće ispred crkve Sv. Nikole u 18:00 sati, nakon čega će bajku Adventa upotpuniti paljenjem božićne rasvjete u centru grada kada će i Ulica Kralja Tomislava dobiti svoje novo božićno ruho.

Nakon obilježavanja Adventa na otvorenom uživajte u koncertu ženske vokalne skupine KUU ‘Veseli Međimurci’ u Dvorani Scheier s početkom u 18:30 sati.

Ovogodišnji Advent ne bi bio potpun bez vrijednih ruku izlagača koje možete posjetiti na štandovima postavljenima na Franjevačkom trgu te iskoristite prigodu da u vrijeme darivanja poklonite svojim najbližima poklone domaće radinosti.

‘Budite s nama dio ovog svečanog trenutka i podijelimo radost Adventa zajedno!’, proučili su iz Turističke zajednice grada Čakovca.

>>> Pogledajte fotogaleriju – Započeo Advent u gradu Zrinskih

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije