FOTO: Završena dogradnja vrtića Klinčec u Donjoj Dubravi

>> FOTO: Završena dogradnja vrtića Klinčec u Donjoj Dubravi

Temeljem potpisanog Ugovora Općine Donja Dubrava i Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije o sufinanciranju projekta izvršeni su radovi rekonstrukcije (dogradnje) Dječjeg vrtića Klinčec.

Rekonstrukcijom postojeće terase od 48,75 metara kvadratnih dobiven je novi prostor za boravak djece, te su izgrađene dvije nove terase od 20,18 i 20,46 kvadrata. Načelnik Dražen Miser i direktor izvođača radova poduzeća MA-MI d.o.o. iz Svete Marije izvršili su primopredaju radova, te je glavni nadzorni inženjer poduzeća OGP d.o.o. iz Preloga dostavio završno izvješće o izvedenim radovima.

Okončanom situacijom i Zapisnikom o okončanom obračunu prema stvarno izvedenim količinama utvrđena je ukupna vrijednost radova i to u iznosu od 209.929,01 kuna, dok je trošak stručnog nadzora nad izvođenjem radova stajao 4.000 kuna. Dakle, cjelokupna vrijednost projekta iznosi 213.929,01 kuna, kojeg Ministarstvo sufinancira u iznosu od 162.000 kuna, a preostali iznos od 51.929,01 kuna financira Općina.

Nakon izvršenih radova voditeljica projekta iz Ministarstva, Irena Jagatić i njena suradnica Željka Zagorec došle su u kontrolu provedenih radova, utvrdile da su projektne stavke uspješno završene, te iskazale zadovoljstvo učinjenim.

Sufinanciranje Ministarstva doprinijelo je održivom razvoju lokalne zajednice, te ujedno i poboljšanje i dostupnost veće kvalitete socijalnih usluga. Provedbom projekta ostvaren je cilj, obzirom da se rekonstrukcijom/dogradnjom dobio novi adekvatni prostor za boravak djece u Dječjem vrtiću što je doprinijelo razvoju socijalne infrastrukture, te povećalo kvalitetu usluge Dječjeg vrtića, javljaju iz Općine Donja Dubrava.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije