Započeli radovi na tvornici interijera za luksuzne jahte

Kao što je na konferenciji za novinare pred mjesec dana održanoj u hotelu Golfer u Termama Sveti Martin bilo najavljeno, pred Božić su na gradilište buduće proizvodnje interijera za jahte u Gospodarskoj zoni Sveti Martin na Muri ušli “bageri” i tako započeli radove na ovom izazovnom i vrijednom projektu.

Danas u utorak, 9. prosinca 2014. započeli su zemljani radovi na otvaranju gradilišta za buduću tvornicu u koju poduzetnik Zlatko Tomšić, rodom iz Donjeg Koncovčaka, a poslovno do sada vezan uz Nizozemsku i Grad Split, ulaže početnih vlastitih dva milijuna eura.

Usporedo s građenjem tvornice započinje evidencija potencijalnih zaposlenika, koji će trebati obaviti prethodno usavršavanje u postojećim Tomšićevim proizvodnim pogonima, kako bi u proljeće kada tvornica u Svetom Martinu bude izgrađena mogu započeti raditi stručno i kvalitetno.

U početku će posao dobiti šezdesetak radnika, s mogućnošću povećanja na 150 pa i više, zavisno o stanju na tržištu. Postoji potreba za vrhunskim dizajnerima i interijeriste, ali i drugih profila radnika i majstora, koji će imati siguran i dobro plaćeni posao.

Svoj doprinos u realizaciji ovog projekta dali su Općina Sveti Martin na Muri, Međimurska županija i Ministarstvo gospodarstva i poduzetništva, na načinn da su urzali ishođenje potrebnih dozvola i suglasnosti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije