U srijedu seminar “Energetska učinkovitost u zgradarstvu”

Zaštitarsko-ekološka organizacija Nobilis u srijedu, 5. studenog održava stručni seminar pod nazivom “Energetska učinkovitost u zgradarstvu”.

Stručni seminar će se održati u prostorijama Međimurskog veleučilišta u Čakovcu, Bana Josipa Jelačića 22a s početkom u 17 sati te je namijenjen svim građanima Međimurske županije. Prisustvovanje stručnom seminaru je besplatno, a obrađene tematske jedinice će
biti: Zgrade kao energetski sustav, Energetski pregledi i energetsko certificiranje zgrada uz prijedlog mjera poboljšanja energetske učinkovitosti zgrade te Ostvarivanje energetske učinkovitosti u kućanstvima.

Predavači na stručnom seminaru biti će Jasmina Ovčar, mag.ing.arh.i urb. te Petra Mesarić, mag.ing.el.tech.inf. s Međimurskog veleučilišta u Čakovcu. Navedeni seminar četvrti je u sklopu serije seminara posvećenih obnovljivim izvorima energije u sklopu projekta “enerGO!” kojeg provodi udruga ZEON s ciljem prepoznavanja i korištenja obnovljivih izvora energije na prostoru Međimurske županije, pokretanja novih aktivnosti i investicija te povećanja svijesti javnosti o energetskoj učinkovitosti i važnosti obnovljivih izvora energije.

Projekt “enerGO!” sufinanciran je od strane Fonda za zaštitu okoliša, Ministarstva gospodarstva, Grada Čakovca i Međimurske županije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije