GemiusAudience istraživanje: eMedjimurje najjači portal SZ Hrvatske

I najnoviji rezultati istraživanja Gemius potvrdili su (i dalje) rastući trend čitanosti portala eMedjimurje.hr. Međimurski internet portal se u rujnu pozicionirao na 59. mjestu (Reach), dok je po ukupnim posjetama pozicioniran na visokom 27. mjestu (Visits), te po otvaranju stranica (Page Views) na 29. mjestu u cijeloj Hrvatskoj!

Gemius mjeri četiri stavke – doseg, posjetitelji (stvarni korisnici), posjete i prikazi stranica. Portal eMedjimurje.hr po svim stavkama prednjači ispred svih uključenih portala koji djeluju u istraživanju u sjeverozapadnoj Hrvatskoj.

Prema dosegu (Reach-u), ispred eMedjimurja od lokalno orijentiranih portala su jedino Slobodnadalmacija.hr (9.), Glas-slavonije.hr (31.), Dalmacijanews.hr (38.) i Dubrovackidnevnik.hr (57.).

Kompletnu Gemius listu možete pogledati klikom ovdje (doseg).

GemiusAudience je sindicirani marketinški projekt mjerenja posjećenosti web siteova, koji se sa jednakom metodologijom izvodi u državama istočne i srednje Europe, dijelu jugoistočne Europe, a prvi koraci u osvajanju zapadnih internet tržišta jest i implementacija istraživanja u Danskoj. Projekt GemiusAudience je projekt poljske tvrtke Gemius, najveće internet-istraživačke agencije u regiji istočne i srednje Europe.

Međimurski internet portal eMedjimurje.hr vodeći je i u društvenim mrežama s preko 30 tisuća Facebook fanova te više od 1600 Twitter followera.

Lokalni portali u SZ Hrvatskoj koji sudjeluju u Gemius mjerenju

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije