“Keramika Fajgl” u Osijeku dobila Plaketu za njegovanje tradicije

Na 21. Osječkom proljetnom sajmu koji se proteklog vikenda održavao na sajamskom prostoru Pampas u Osijeku, predstavilo se dvanaest izlagača iz Međimurske županije.

Uz proizvođače poljoprivredne mehanizacije i priključnih strojeva i proizvođače koščičnog (bučinog) ulja koji se već tradicionalno predstavljaju na samostalnim prostorima, u organizaciji Obrtničke komore Međimurja i uz financijsku podršku Međimurske županije, obrtnici su izlagali i na zajedničkom prostoru.

Od 7. do 9. ožujka u Osijeku su se predstavili Strojobravarski obrt “Lamela” iz Gornje Dubrave, Krojački obrt i postavljanje kamina “Kop” iz Murskog Središća i “Keramika Fajgl” iz Zasadbrega. Na zajedničkom prostoru posjetitelji su mogli vidjeti lamele i disk pločice, kamine i zaštitnu odjeću i međimurske suvenire.

Kvalitetu proizvoda međimurskih obrtnika prepoznali su i organizatori manifestacije, Osječki sajam d.o.o. i Obrtnička komora Osječko-baranjske županije dodijelivši obrtu “Keramika Fajgl” Plaketu za njegovanje tradicije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije