Grad Čakovec sufinancira energetsku učinkovitost obiteljskih kuća

Grad Čakovec i Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, sufinanciraju povećanje energetske učinkovitosti obiteljskih kuća na području Grada Čakovca.

Ovo je prvi put da se na području naše Županije direktno, bespovratno, daje financijska pomoć  za stambene zgrade u vlasništvu fizičkih osoba, čime se potiče svijest o potrebi ulaganja u toplinske izolacije i sanaciju vanjske ovojnice te izmjenu neučinkovite stolarije. Na natječaj se mogu javiti vlasnici starijih kuća kao i nedovršenih novogradnji.

Tekst natječaja i obrasci za prijavu dostupni su na web stranicama Grada (www.cakovec.hr) a sam natječaj je otvoren do petka 22.11.2013. do 15 sati.

Za sve zainteresirane organizirana je radionica na kojoj će se objasniti uvjeti i ciljevi, način prijave, obaveze vlasnika te način obračuna i povrata sredstava, a podijelit će se i prijavni obrasci. Natječaj će prezentirati Velimir Kramarić i Karmen Franin ispred Grada Čakovca, a nakon toga održat će se stručno predavanje-prezentacija na temu: “Energetska učinkovitost  kod obiteljskih kuća”. Prezentaciju će održati Nevenka Vuković Varga, dipl.ing.arh. iz tvrtke “Princon”d.o.o. Čakovec.

Radionica se održava u srijedu, 23.10.2013. u 17 sati u gradskoj vijećnici, u zgradi gradske uprave, Kralja Tomislava 15, prizemlje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije