Crominu nagradu za životno djelo primio Stjepan Hrešć iz Preloga

U petak su dodijeljene nagrade za najboljeg menadžera godine. Hrvatska udruga menadžera CROMA dodijelila je nagrade za životno djelo te nagrade “Menadžer godine” najuspješnijim menadžerima i poduzetnicima u kategorijama velika, srednja i mala poduzeća, javna i inozemna poduzeća, projekt-menadžer, mladi menadžer te poduzetnik godine, piše Index.hr.

Nagradu za životno djelo dobili su vlasnik Holding grupe Hrešć iz Preloga, Stjepan Hrešć, te potpredsjednik HGK za regionalni razvoj Šime Vidulin. Menadžer godine u kategoriji velikih poduzeća je član Uprave Belupa Stanislav Biondić. U kategoriji srednjih trgovačkih društava menadžeri godine su Martin Halausek, direktor i predsjednik Uprave tvrtke Kvasac te Antun Presečki, vlasnik i član Uprave Presečki grupe.

Ivan Matejašić, suvlasnik i direktor tvrtke SPIN Informatički inženjering iz Osijeka, te Zdravko Runtas, direktor tvrtke IGO-MAT iz Bregane najbolji su u kategoriji malih tvrtki. Što se tiče javnih poduzeća, najbolji menadžeri su direktorica Turističke zajednice Rovinja Odeta Sapač i predsjednik Uprave Vodovod-Osijek Ljubomir Novoselić, a kod inozemnih poduzeća tu je titulu odnio Zoran Uranjek, član Uprave Harburg-Freudenberger Belišće.

Najbolji mladi menadžer je Miroslav Mršo, osnivač, vlasnik i direktor tvrtke Modo interijer studio iz Darde. Poduzetnici godine prema izboru CROMA-e su: vlasnik i direktor tvrtke IN2 Ante Mandić te suosnivač tvrtke Lider Press Miodrag Šajatović. Na kraju izabrani su najbolji u kategoriji projekt-menadžer godine, a to su direktor putničke agencije Uniline Boris Žgomba te predsjednik Uprave Pevec maloprodaje neprehrambene robe iz Bjelovara Darko Šket.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije