Otvoren novi poslovni objekt tvrtke Lamela u Gornjoj Dubravi

Uz simbolično rezanje vrpce danas je otvoreni novi poslovni objekta tvrtke Lamela iz Gornje Dubrave. Svečanom otvorenje objekta nazočili su pomoćnik ministra poduzetništva i obrta Stjepan Koraj, predsjednik HOK-a iz Dragutin Ranogajca, dožupan Međimurske županije Matija Posavec, načelnik općine Gornji Mihaljevec Franjo Kovačić.

Prva specijalizirana radionica osnovana 1984 godine smještena na sjeverozapadu Hrvatske uz slovensku granicu u međimurskoj županiji. Od centra Čakovca udaljena 17 km, od Varaždina 20 a Zagreba 100 km.Od susjedne Slovenije 2 km, Madžarske 35 km i Austrije 45 km.

U skromnom prostoru od nekoliko kvadrata počelo se sa obnovom lamela za osobna vozila i traktore. Proširenjem prostora i opremanju 1994 godine djelatnost se proširila na frikcijski kočioni sustav. Tako danas primjenom novih tehnologija i strojeva u mogućnosti su napraviti bilo kakvu lamelu ili frikciju u zamjenu za original što im omogućuje novi strojevi uključujući i CNC stroj. Generalni su uvoznici originalnih setova kvačila SECO za Hyundai, Daewoo i Kia iz Južne Koreje. Osim standarnog programa u mogućnosti su napraviti bilo kakav frikcioni proizvod u industriji po želji kupca prema uzorku ili crtežu.

Prije osam godina započeli smo izgradnju novog poslovnog objekta koji je danas otvoren u ova krizna vremena s trudom i radom uspjeli smo se izboriti, firma već 28 godina posluje stabilno. Danas poslujemo sa cijelom Hrvatskom, nekoliko europskih zemalja Južnom Koreom i Japanom. Dobitnici smo raznih priznanja uključujući «Majstor godine 2006» u međimurskoj županiji i 2010 II. nagrada zagrebačkog velesajma za najbolji proizvod. Ključ uspjeha je zadovoljan kupac a mi se trudimo da tako i bude a naš moto je: Kvaliteta – Tradicija – Poslovnost! – kazao je prilikom otvorenja vlasnik Franjo Golub.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije