U Toplicama Sveti Martin otvoren Lumbalis centar za kralježnicu

U ponedjeljak, 15. listopada 2012. u Toplicama Sveti Martin otvoren je Lumbalis centar za kralježnicu. Početak rada ovog lječilišnog centra veliki je događaj za Toplice Sveti Martin i predstavlja tek početak njihova daljnjeg razvoja u smjeru zdrastvenog turizma. Zdrastveni turizam je, kako i sama riječ kaže, idealan spoj medicine i turizma.

>>> Lumbalis.com

Pacijenti putuju izvan mjesta stalnog prebivališta zbog korištenja medicinskih, zdravstvenih i turističkih usluga destinacije. Novi proizvod Toplica biti će namijenjen kako domaćim, tako i inozemnim gostima,  a velika očekivanja postavljena su od tržišta Austrije, Njemačke i Rusije. 

– Osobe kojima je potrebna medicinska pomoć putuju u druge zemlje jer žele dobiti medicinsku njegu visoke kvalitete s prihvatljivom cijenom, a uz to žele posjetiti atraktivnu destinaciju, iskoristiti ju za rehabilitaciju, odmor, wellness i relaksaciju.

Hrvatsko zdravstvo ima vrhunski medicinski kadar, što predstavlja temelj naše konkurentske prednosti u pružanju usluga u zdrastvenom turizmu. Upravo je na tim osnovama nastala ideja o razvoju u smjeru zdrastvenog turizma u našim Toplicama, istaknuo je tom prilikom generalni direktor Toplica Sveti Martin Thomas Temmel.

Lumbalis centar za kralježnicu iz Zagreb moderan je i iznimno kvalitetno opremljen centar. Prepoznatljiv je i po tome što se puno vremena i pažnje  posvećuju pacijentu; od njegova dolaska u Centar, pripreme i sve do završetka terapije. – Upravo u toj pripremi za terapiju, najbolje će se manifestirati razlog zbog kojeg su Toplice Sveti Martin bile naš odabir za otvorenje novog Centra.

Ovaj Centar jedinstven je po tome što će se pacijenti za obavljanje terapije pripremati u termomineralnoj vodi Toplica izuzetnih ljekovitih svojstva. Uobičajena priprema muskulature i same kralježnice za obavljanje terapija sada će biti daleko kvalitetnija i učinkovitija, rekao je Josip Marković, vlasnik novootvorenog centra. 

– U ovom trenutku naš daljnji strateški razvoj biti će usmjeren ka dva nova segmenta – zdrastvenom i sportskom turizmu, otkrio nam je u razgovoru direktor prodaje i marketinga Toplica Sveti Martin Dan Vidošević te dodao kako su na tržištu već pozicionirani kao destinacija idealna za pripremu sportaša svih kategorija.

Otvorenjem Lumbalis centra, učvrstit će tu poziciju jer sportaši će od sada prilikom svog boravka u Toplicama dobivati i adekvatnu zdrastvenu skrb, te biti pod nadzorom fizioterapeuta uz mogućnost fizikalne terapije najsofisticiranijim metodama.

Nakon što su ova dva tržišna lidera, svaki u svom segmentu, odlučili objediniti svoje snage, možemo reći kako je kreiran novi turistički proizvod – reprezentativne Toplice u Hrvatskoj koje će probleme s kralježnicom riješavati neoperativno.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije