Zapažen nastup međimurskih obrtnika na sajmu u Puli

Zapažen nastup međimurskih obrtnika na sajmu u Puli

Na 15. Obrtničkom sajmu Istre koji se od 4. do 7. listopada održava u Puli posjetiteljima se predstavlja i šestero obrtnika iz Međimurske županije.

Na zajedničkom unutrašnjem izložbenom prostoru Obrtničke komore Međimurske županije i Međimurske županije, posjetitelji mogu vidjeti suvenire Keramike Fajgl vlasnice Sandre Fajgl Herman iz Zasadbrega i B unique obrta za organizaciju i dizajn vlasnika Krešimira Bajsića iz Čakovca, isprobati međimursko bučino ulje tvrtke Bister d.o.o. vasništvo Ivice Bistera iz Domašinca, a tu su i ljepila obrta SAZ M vlasnika Sandija Mesarića iz Čakovca.

Na vanjskom izložbenom prostoru se predstavljaju Radionica domaćih kolača Monika koja je u vlasništvu Helene Mihaljković iz Ivanovca i Košaraštvo Pogorelec vlasnika Borisa Pogorelca iz Kotoribe. Na ovogodišnjem sajmu, na izlagačkoj površini od 2000 kvadrata natkrivenog i oko 400 kvadrata otkrivenog izložbenog prostora, svoje proizvode, usluge i djelatnosti predstavlja gotovo 200 izlagača.

93 iz Istarske županije, 82 iz ostalih dijelova Hrvatske te 12 iz inozemstva – Slovenije i Srbije, odnosno 111 obrta, 35 poduzeća, 4 škole, 10 obiteljsko poljoprivrednih gospodarstava te 28 komora i udruga. Međimurski obrtnici i ove godine privlače pozornost svojim kvalitetno izrađenim proizvodima i pozitivnom energijom, te su ponovo odlični promotori i Međimurja, ali i vrijednim i marljivih Međimuraca.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije