Centar Lumini otvara prvo multipleks kino u sjeverozapadnoj Hrvatskoj

Centar Lumini otvara prvo multipleks kino u sjeverozapadnoj Hrvatskoj

Centar Lumini najavljuje otvorenje zabavnog segmenta sa Cinestar kinom

Prvi shopping centar treće generacije, sagrađen na južnom ulazu u Varaždin, najavljuje otvorenje zabavnog dijela centra. Nakon uspješno obavljene primopredaje prostora, Lumini shopping centar otvorit će svoja vrata sa Cinestar multipleks kinom i ostalim dodatnim zabavnim i ugostiteljskim sadržajima, kao i sadržajima za najmlađe. Isto tako, posjetiteljima će biti osiguran i besplatan javni prijevoz do samoga shopping centra.

Cinestar kino u Lumini centru biti će prvo multipleks kino u sjeverozapadnoj Hrvatskoj, a prostirat će se na površini od 1.400 kvadratnih metara sa 6 kino-dvorana i 3D sustavom.
Mreža Cinestar multipleksa proteže se na području cijele Hrvatske i nakon završetka izgradnje novih multipleksa sastojat će se od 12 multipleksa s 90 dvorana ukupnog kapaciteta preko 15.000 sjedala.

Da Blitz-Cinestar prati suvremene standarde u audio-vizualnoj tehnologiji dokaz je otvorenje trećeg CineStar multipleksa u Arena Centru koji uključuje 10 dvorana među kojima se nalazi i 1 IMAX dvorana i 2 GoldClass dvorane ukupnog kapaciteta 1712 sjedala. Platno IMAX dvorane CineStar Arene spada među 3 najveća u Europi, a zvučni sustav spada među najmodernije u svijetu.

Ostatak Lumini centra biti će otvoren u proljeće, a osim mnogih poznatih brendova poput Terranova i Terranova kids, Planet obuća, DM – drogerie markt, Hrvatski Telekom, Tehnomarket (K i K Elektronika), Algoritam, Limoni parfumerije otvorit će se i hipermarket B-Hyper, internacionalna tvrtka čiji je menadžment u zadnja dva desetljeća otvorio i upravljao s više od 200 supermarketa na području skandinavsko-baltičke regije te poslovao u sastavu različitih trgovačkih lanaca, a dolaskom u Lumini najavljuje širenje i na hrvatsko tržište.

B-Hyper hipermarket u Lumini centru otvoriti će gotovo 100 radnih mjesta te ponuditi više od 30 000 artikala raznih domaćih i međunarodnih dobavljača. Inovativnim i zanimljivim konceptom uređenja pružiti će svojim posjetiteljima ugodno iskustvo kupovanja.

Više o trgovačkom i zabavnom centru Lumini

Shopping centar Lumini nalazi se na glavnom, južnom ulazu u grad Varaždin iz smjera Zagreba, na području poduzetničke zone Kneginec. Radi se o lokaciji kojoj izravno gravitira oko 400,000 hrvatskih građana te je lako i brzo dostupna i iz susjednih zemalja, Slovenije i Mađarske.

Tako će Lumini biti prvi regionalni trgovački centar treće generacije  na području Sjeverne Hrvatske. Da se radi o regionalnoj shopping destinaciji potvrđuje i činjenica da je norveški investitor EELD/Verdispar otkupio čak 102,000 m2 zemljišta na kojem je nastao projekt sa 26,000 m2 prodajne površine.

Trgovački i zabavni centar Lumini ima jednu etažu što posjetiteljima i trgovcima omogućuje bolju komunikaciju i vidljivost. Sam parking  trgovačkog centra ima 1,360 parking mjesta koja su dostupna sa čak četiri ulaza, odnosno izlaza, što stanovnicima Varaždina, Čakovca, Koprivnice i ostalih naselja omogućuje brzu dostupnost i prometnu komunikaciju.

Uz norveškog investitora na projektu shopping centra Lumini rade i stručnjaci iz renomirane britanske arhitektonske kuće Chapman Taylor koji su razvili koncept projekta, Studio XXL kao glavni projektant te Colliers International kao ekskluzivni zastupnik za iznajmljivanje. Glavni izvođač radova je Zagorje Tehnobeton, jedno od najznačajnijih građevinskih poduzeća na području Hrvatske.

Brand koncept razvila je konzultantska tvrtka Sinergie u suradnji s tvrtkom Interbrand, Zintzmeyer & Lux, a daljnji marketinški razvoj i stvaranje prate agencije Bruketa&Žinić te Pragma komunikacije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije