Obitelj Novak proslavila 16 godina u obrazovanju odraslih

Obitelj Novak proslavila 16 godina u obrazovanju odraslih

U prostoru Pučkog otvorenog učilišta “Novak” svečano je obilježena šesnaesta obljetnica u radu obrazovanja odraslih te deset godina Pučkog otvorenog učilišta “Novak” .

Tom su se prigodom ravnatelj Zvonimir Pavčec, dipl.ing i vlasnici Vesna i Franjo Novak posebno osvrnuli na postignuća i zadaće koje su Pučko otvoreno učilište “Novak” te program obrazovanja odraslih ostvarili tijekom ovih godina, te se raspravljalo o planovima za budućnost.

Svečanoj sjednici prisustvovali su brojni predstavnici, među kojima su bili Sanja Ježić iz HZZ-a, predstavnici Međimurske policije, ravnatelji osnovnih i srednjih škola iz Međimurja, Vera Rosić iz POU-a Čakovec, predstavnici iz Međimurskog gospodarskog sektora koji usko surađuju s POU “Novak”, Mirjana Krnjak iz ureda državne uprave Međimurske županije te mnogi bliski suradnici Pučkog otvorenog učilišta.

Tijekom sjednice prisutnima se obratio i župan Ivan Perhoč koji je pohvalio rad učilišta, te je zahvalio obitelji Novak na velikom trudu uloženom u rad učilišta.

Tijekom svečane sjednice dodijeljeno je trideset zahvalnica za doprinos i suradnju s učilištem.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije