ČAKOVEČKO MODNO DRUŽENJE

FOTO Saturday out event u organizaciji Xenia Design okupio brojne obožavateljice jedinstvenih kreacija branda

Uz čašu šampanjca, slano-slatke zalogajčiće i nezaobilazan shopping, u subotu, 26. listopada u društvu su uživale vjerne obožavateljice branda i nove zaljubljenice u kreacije s potpisom Ksenije Vrbanić.

Nakon poznate zagrebačke XD lokacije u Petrinjskoj 31 na kojoj je bilo održano prvo XD subotnje druženje, red je došao na mjesto na kojem je sve počelo – XD Xenia Design trgovinu u Čakovcu.

Čakovečko modno druženje projekt je brenda Xenia Design koji provode s ciljem pobližeg upoznavanja kolekcija, XD tima koji stoji iza nje, ali i pružanja događaja koji će na jednom mjestu u ugodnom ambijentu okupiti ljubitelje mode s područja regije.

– Prepoznatljiva estetika i inovativni pristup modnom dizajnu kroz prizmu avangardne umjetnosti, od samih početaka nas ističe ne samo u modnim krugovima, već i među štovateljicama odjeće koju krasi efektan izgled i suvremeni karakter. Svaka nova kolekcija, privlačila je nove ljubiteljice mode i uvlačila ih u XD dimenziju, stoga je event Saturday out posvećen upravo našim vjernim obožavateljicama koje su danas i najbolje ambasadorice brenda, ali i velik dio XD obitelji, objašnjavaju članovi tima.
 
Sve posjetiteljice imale su priliku isprobati najpopularnije modele i modne dodatke te proučiti kolekcije, popričati i družiti se u ugodnom ambijentu. Djelić opuštene atmosfere s modnog druženja u Čakovcu pogledajte na fotografijama u nastavku!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije