nova kolekcija

FOTO Xenia Design u Zagrebu predstavila kolekciju za proljeće i ljeto

Vrhunska izrada i inovativnost prepoznatljiv su element XD kolekcija

U četvrtak, 8. veljače ljubitelji avangardne mode, umjetnici, glazbenici i kupci brenda okupili su se na ekskluzivnoj prezentaciji XENIA DESIGN proljeće/ljeto kolekcije u MUTIMIR showroomu kojeg je projektirao arh. biro NEKOLIKO.

Zbog prostornih ograničenja, prezentacija je bila podijeljena u dva dijela u razmaku od sat vremena. Jedinstveni prostor u kojem su u suodnosu staro i novo, zatečeno i high tech reflektirao je dizajnerske principe nove kolekcije Ksenije Vrbanić.

Vrhunska izrada i inovativnost prepoznatljiv su element XD kolekcija. Dizajn koji spaja vrhunske materijale i neklasične krojeve, stvara nove suodnose i kontraste karakterističan je i za novu XD kolekciju. Elementi večernje odjeće implementirani su u dnevne komade kako bi nastali novi oblici i kvalitete. Drapirane haljine, predimenzionirani rukavi, op art i pastozni crni printovi, mrežasti materijali samo su neki od highlighta predstavljene kolekcije.

Uobičajeno je poprimilo sasvim novu dimenziju kroz XD leću, “plivače kape” od viskoze dio su novog XENIA DESIGN proljetnog looka. Otkrijte XD kolekciju koja donosi prepoznatljiv, a uvijek nov jezik iz razvijen u XD dizajn centru.

Pogledajte fotogaleriju kako je bilo i tko je sve došao na XD predstavljanje i party u MUTIMIR showroom!

XENIA DESIGN kolekcije dostupne su u više od 300 trgovina diljem svijeta i četiri XD prodajna mjesta u Hrvatskoj. Prvi drop kolekcije već je dostupan online na xd-store.com.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije