SVI STE POZVANI

TRIBINA U ČAKOVCU ‘Problemi i prava onkoloških bolesnika u sustavu zdravstva i socijalne skrbi’

'Mnogi pacijenti ne znaju na koje usluge iz sustava socijalne skrbi imaju prava i tko im može pomoći u njihovu ostvarenju'

Saborske zastupnice prim.dr.sc. Andreja Marić, dr.med. i Martina Vlašić Iljkić, dipl.soc.radnica te zastupnica u EU parlamentu prof.dr.sc. Romana Jerković, dr.med. organiziraju tribinu ‘Problemi i prava onkoloških bolesnika u sustavu zdravstva i socijalne skrbi’ koja će se održati u ponedjeljak, 12.veljače 2024.godine u 18 sati u zgradi Scheier u Čakovcu.

Na tribini sudjeluju: Prim.dr.sc. Andreja Marić, dr.med., Prof.dr.sc. Romana Jerković, dr.med., Martina Vlašić Iljkić, dipl.soc.radnica, Lana Remar, mag.soc.rada i Sara Medved, dr.med., spec.psihijatrije.

– Pozivamo sve zainteresirane građane, udruge pacijenata i djelatnike u zdravstvu i socijalnoj skrbi, da nam se pridruže na tribini i saznaju na koje probleme nailaze naši onkološki bolesnici u sustavu zdravstva u Hrvatskoj i koja su moguća rješenja te kakva je situacija u EU.

Osim toga, mnogi pacijenti ne znaju na koje usluge iz sustava socijalne skrbi imaju prava, tko im može pomoći u njihovu ostvarenju, kako organizirati i pružiti psihološku pomoć oboljelima i njihovim obiteljima. Nakon uvodnih izlaganja u otvorenoj raspravi podijelite s nama svoja iskustva, probleme, a stojimo na raspolaganju i za odgovore na sva pitanja. Po završetku tribine nastavljamo s druženjem u prizemlju zgrade Scheier – poručuju organizatorice.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije