LJUBOMIR KOLAREK Zemljište za bioenerganu nije prodano, sve su to laži

Gradonačelnik grada Preloga Ljubomir Kolarek (HDZ) na lokalnim izborima kreće po još jedan mandat. Obratio se priopćenjem za javnost vezano uz bioenerganu te tvrdi da nije prodano nikakvo zemljište niti je sklopljen kupoprodajni ugovor.

Poštovane sugrađanke, dragi moji sugrađani! Predizborno je vrijeme, vrijeme kada je sve dozvoljeno. Kada se smije udarati ispod pojasa, obećavati pa ako želite i lagati. Ali kada takve stvari počinju vrijeđati tada je potrebno reagirati. A reagirati moram kao čovjek koji je obavljao funkciju gradonačelnika Grada Preloga u prošle četiri godine.

Čovjek sam bez kaznenih prijava, a moj rad u brojnim udrugama ostao je čist i pošten, bez repova i dugova iza mene. Našim radom u protekle četiri godine, postali smo primjer zdravog ekološkog odnosa prema zajednici te smo vodeći u Republici Hrvatskoj u pitanju zaštite okoliša.

Mene se direktno optužuje kao čovjeka i gradonačelnika da trujem i lažem građane Grada Preloga. Žalosno je da se na taj način, lažima i optužbama nekoliko dana prije izbora pokušava dobiti Vaš glas.

Činjenice su sljedeće, kratko i jasno! Nikakvo zemljište na lokaciji Gorice NIJE prodano niti je sklopljen kupoprodajni ugovor što se može provjeriti u upravi Grada Preloga. Nikakve gradnje bioenergene i drugih objekata koji bi mogli utjecati na kvalitetu života u Gradu Prelogu neće biti bez javne rasprave i bez upoznavanja građana sa svim prednostima i nedostacima takvih projekata.

Neistine i laži napad su na mene, moju obitelj, ali i na sve Vas, stanovnike Preloga. Zbog sebe i svoje obitelji, želim čist i zdrav Grad Prelog, ugodan za život svih nas! – stoji u priopćenju koje potpisuje Ljubomir Kolarek.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije