NAŠI MODELI

FOTO/VIDEO Best model Hrvatske i Lice godine sjeverozapadne Hrvatske uzdrmali Prelog, evo pobjednika

Danas je luksuzni hotel Panorama u Prelogu bio domaćin jednog od najprestižnijih izbora ljepote u Hrvatskoj - Best Model Hrvatske i Lice Godine

Glamurozni događaj okupio je predstavnice tri županije – Varaždinske, Međimurske i Koprivničko-Križevačke, na regionalnom/županijskom natjecanju za Sjeverozapadnu Hrvatsku.

Nakon prošlogodišnjeg spektakularnog finala u Splitu, ove godine središnje događanje za odabir predstavnica Sjeverozapada Hrvatske održano je u hotelu Panorama u Prelogu.

Odabrane djevojke za Best Model i Lice Godine imat će čast sudjelovati na hrvatskom finalu u Splitu te promovirati ljepote i talente Sjeverozapada Hrvatske.

Casting u hotelu Panorama pružio je priliku djevojkama da pokažu svoje kvalitete i steknu neprocjenjivo iskustvo. Osim toga, natjecanje je poslužilo kao platforma za upoznavanje djevojaka iz cijele Hrvatske, sklapanje novih prijateljstava i poznanstava, te prilika za putovanja na mjesta koja su do sada možda bila nedostižna. Za mnoge djevojke, ovo natjecanje predstavlja prekretnicu u životu i otvara vrata prema novim mogućnostima.

Mister sjeverozapadne Hrvatske je Leon Bukovski.

‘Miss fotogeničnosti/Lice godine’ sjeverozapadne Hrvatske za 2024. godinu pripala je Jani Farkaš.

Titulu ‘Druge pratilje’ osvojila je Lana Hrženjak, a titula ‘Prve pratilje’ pripala je Melani Šantalab.

‘Lice godine’ sjeverozapadne Hrvatske osvojila je Rebeka Vidić.

Svaka vam čast, čestitamo! Sretno u daljnjoj modnoj karijeri.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije