GLAZBENI SPEKTAKL

FOTO Aleksandra Prijović osvojila srca publike drugim velikim koncertom u Varaždinu

Jučer, 27. travnja, popularna balkanska pjevačica Aleksandra Prijović nastavila je nizati uspjehe svojim drugim velikim koncertom u Areni Varaždin.

Nakon nezaboravnog prvog dana, drugi dan koncerta također je bio obilježen prepunom dvoranom i emotivnim trenucima koji su obasjali prostor Arene.

Prijovićeva je svojom iznimnom glazbenom interpretacijom, karizmom i energijom oduševila prisutnu publiku, koja je s oduševljenjem pratila svaku njezinu izvedbu. Atmosfera u Areni Varaždin bila je nabijena emocijama, dok su se obožavatelji prepustili čaroliji njezine glazbe.

Prijovićeva je još jednom potvrdila svoj status jedne od najvećih zvijezda regionalne glazbene scene, ostavljajući neizbrisiv trag svojim nastupom.

Danas se očekuje veliki finalni glazbeni spektakl, koji će označiti kraj nezaboravnog glazbenog događaja. Obožavatelji već s nestrpljenjem iščekuju treći dan koncerta, gdje će ponovno imati priliku uživati u izvanrednom talentu i glazbenom šarmu Aleksandre Prijović.

Za sve ljubitelje glazbe, koncert u Areni Varaždin s Aleksandrom Prijović definitivno će ostati u sjećanju kao jedno od najznačajnijih glazbenih iskustava godine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije