Turistička zajednica objavila je javni poziv za potporu turističkim događanjima

Danas je u 12 sati održana je 10. sjednica Turističkog vijeća Turističke zajednice Međimurske županije na kojoj su donijete dvije odluke: Odluka o objavi Javnog poziva za potpore turističkim događanjima u 2017.godini i Odluka o imenovanju članova Savjeta međimurske vinske ceste.

Javni poziv za potpore turističkim događanjima

Ciljevi Javnog poziva za potpore turističkim događanjima u 2017. godini su unapređenju/obogaćivanju turističkog proizvoda/ponude, destinacije i Međimurja u cjelini, razvoju sadržaja koji omogućavaju produljenje boravka gostiju u destinaciji, povećanju ugostiteljskog i drugog turističkog prometa, jačanju snage brenda međimurskog turizma te stvaranju prepoznatljivog imidža međimurskog turizma.

Na poziv se mogu javiti trgovačka društva, obrti i zadruge koje su registrirane za obavljanje ugostiteljske, turističke ili agencijske djelatnosti, sportskorekreativne, kulturno-umjetničke i ekološke udruge građana, strukovne organizacije/udruge koje okupljaju profesionalce s područja turizma, jedinice lokalne i regionalne samouprave i turističke zajednice općina i gradova koje organiziraju sportsko-rekreativna, eno-gastronomska ili kulturno-zabavna događanja na području Međimurske županije tijekom 2017. godine.

Za navedenu svrhu potporom Međimurske županije osigurana su sredstva ukupnoj visini od 250.000,00 kuna.

Cjeloviti tekst Javnog poziva objavljen je na: http://www.visitmedimurje.com/press.asp#.WKRByfnhCUk, a poziv je otvoren od 02. do 25. ožujka 2017.godine.

Imenovanje

Odluka o imenovanju članova Savjeta međimurske vinske ceste U skladu s Pravilnikom Međimurske vinske ceste Turističko vijeće TZMŽ imenovalo je članove Savjeta međimurske vinske ceste na mandat od dvije godine.

U novi sastav Savjeta imenovani su: Matija Posavec – predsjednik, Sandra Herman – zamjenica predsjednika i članovi: David Štampar, Tatjana Hažić, Marijan Martinjaš, Branimir Jakopić, Rudi Grula.

Glavni cilj Savjeta MVC je briga o kvaliteti turističkih usluga koje pružaju vinarska gospodarstva i ugostiteljski objekti članovi Međimurske vinske ceste.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije