Zanimljiva tribina kao uvod u Sajam poduzetnica

Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Međimurske županije organizira tribinu o ženskom poduzetništvu i značaju potpornih institucija u osnaživanju žena u gospodarstvu, dana 7. svibnja 2016. godine s početkom u 10 sati, u čakovečkoj zgradi Scheier, koja je zapravo uvod u Sajam poduzetnica koji će se održati 21. svibnja 2016. godine, također u zgradi Scheier u Čakovcu s početkom u 10 sati.

Na besplatnoj tribini zainteresirane osobe dobit će uvodne informacije vezane uz pokretanje samostalnog posla. Također, ukoliko se neke poduzetnice žele prijaviti za sudjelovanje na Sajmu poduzetnica, to mogu učiniti kontaktirajući Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Međimurske županije na email: alan.resman@medjimurska-zupanija.hr.

Tribini će nazočiti predstavnici Ministarstva poduzetništva i obrta Republike Hrvatske, Međimurske županije, Regionalne razvojne agencije – REDEA d.o.o., Zavoda za zapošljavanje, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske obrtničke komore, Pravobraniteljica za ravnopravnost spolova te mnoge uspješne poduzetnice s područja Međimurske županije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije