Općina Strahoninec potpisala Ugovor za izgradnju prometnice i staze

U petak 22. travnja 2016. godine u 14 sati u Vijećnici Općine Strahoninec potpisan je Ugovor o izvođenju radova na izgradnji prometnice i staze u novootvorenoj Ulici Katarine Zrinski u Strahonincu u dužini od 510 m.

Radove na izgradnji prometnice izvodit će tvrtka Huđek d.o.o., iz Petrijanca koja je po provedenom postupku javne nabave odabrana kao najpovoljniji ponuditelj. Potpisivanju Ugovora prisustvovali su načelnik Franjo Lehkec, zamjenik načelnika Josip Šipek, tehnički rukovoditelj Nenad Kovačić i voditelj gradilišta Marko Srebačić.

‘Od otvaranja ulice 2012. godine do danas izgrađene su gotovo sve građevinske parcele te je time Strahoninec bogatiji za mnoge mlade obitelji. Ovakva brzina popunjavanja ulice dokazuje da je naše mjesto vrlo atraktivno za život te je naša obveza da se do kraja ove godine otvori još jedna građevinska zona između ulice Matija Gupca i Prvomajske ulice, a za što su projekti već u izradi.’- napomenuo je načelnik Franjo Lehkec prilikom svečanog potpisivanja.

Usporedo s postavljanjem asfalta izgradit će se i pješačke staza cijelom dužinom ulice na strani na kojoj se nalazi crkva. Ulica Katarina Zrinski na ovaj način poprimiti će konačan izgled s izgrađenom svom infrastrukturom i javnom rasvjetom.

Vrijednost radova na izgradnji prometnice i staze u ulici Katarine Zrinski iznosi 617.768,45 kuna (bez PDV -a).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije