Pomozite: Uključite se u veliku božićnu akciju prikupljanja igračaka

U duhu predbožićnog vremena, organizira se velika božićna dobrotvorna akcija prikupljanja igračaka pod imenom ‘Obradujmo naše mališane u najljepše božićne dane’. Prikuplja se bilo koji oblik ili vid igračaka od plišanih, plastičnih, lego kocaka, puzzli, društvenih igara, slikovnica… a sve u svrhu kako bi svi zajedno omogućili topliji Božić djeci kojoj igračka i lijepa gesta znače cijeli svijet.

Pozivaju se svi građani Međimurja (a i svi ostali) da sudjeluju u ovoj donaciji, da pretraže svoje tavane, ostave, podrume, stare ormare i učine ovaj Božić nekom djetetu zaista sretnim. Akcija će se održati u centru Čakovca (kod crkve Sv. Nikole), dana 19. prosinca u trajanju od 8 do 12 sati. Osigurana će biti božićna prikolica u kojoj će se moći donirati igračke.

Želja organizatora ove akcije je da se prikupljenim igračkama uveseli mališane ‘Dnevnog boravka, dr. Antuna Bogdana za djecu s posebnim potrebama’ u Čakovcu te će im iste biti predane 21. prosinca 2015. Nadamo se što većem odazivu kako bismo svi zajedno razveselili simpatične i neodoljive klince te kako bi njihova lica obasjao osmijeh, a naša srca bila puna radosti.

Ovoj hvalevrijednoj akciji pridružili su se mnoge poznate ličnosti poput grupe Kumovi, Putnici, Tamburaši mjeseca, mlade nogometne zvijezde Ante Ćorića, estradne zvijezde Cvije te divni ljudi iz Italije i dalekog Meksika. Ukoliko imate neke igračke, a ne možete doći u subotu, javite se organizatorima: Nikola Balent (098 131 2364) i Nikola Mlinarić (098 931 4192) te će ih oni pokupiti.

Tijek akcije i video naših prijatelja možete pratiti na našoj Facebook stranici.

Tamburaši mjeseca su s nama :)Tamburaši Mjeseca

Posted by Springfest on Tuesday, December 15, 2015

Pridružite se akciji te postanite dio Velike Obitelji.
MJESTO: Centar Čakovca (kod crkve Sv. Nikole)
VRIJEME: 19.12.2015. od 8 do 12 sati
RADNJA: Prikupljanje igračaka za djecu s posebnim potrebama

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije