Humanitarna večer: Peci, pjevaj i pomozi napuštenim životinjama

I ove godine, u još većoj, sjajnijoj i boljoj organizaciji Skloništa za životinje Prijatelji Čakovec te domaćine Anu i Filipa Udea, pripremaju Humanitarnu večer uz akciju Peci, pjevaj i pomozi, koja će se 16. prosinca s početkom u 18:30 sati održati u restoranu Kristal u Čakovcu.

Ulaz na događaj je slobodan, a program će biti veseo i vrlo zabavan. Bit će održana prezentacija rada Skloništa u proteklih godinu dana, organizira se radionica ukrašavanja božićnih keksića za djecu i odrasle, promocija kalendara Ljubav se ne kupuje i prodaja keksića koje će svi zajedno i ove godine peći kako bi skupili sredstva za skrb o 360 pasa u Skloništu. Poseban gost večeri bit će Marin Jurić-Ćivro uz pratnju Globus benda.

Tijekom dana, pozivaju vas i na štand u centru gradu od 10 do 14 sati gdje će najaviti akciju, družiti se s Marinom i skupljati donacije za sklonište.

– Pozivamo sve mame, tete, bake i pokojeg tatu da nam se jave ako se žele volonterski uključiti u izradu keksića za akciju – poručuju organizatori.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije