Međimurska hiža otvorila vrata u Čakovcu

Danas je u Domu lovaca Međimurja u Gajevoj ulici s radom započeo Caffe bar i restoran Međimurska hiža.

– Želja nam je prije svega, kazao je vlasnik Krunoslav Mesarić, da sve više gostiju koji stižu u Međimurje i Čakovec imaju gdje probati vrhunska autohtona jela i vina ovoga kraja. Ono što planiramo stvoriti je jedan prepoznatljivi restoran u samom Čakovcu, tako da na sam spomen Međimurske hiže svi znaju što se tamo nudi i što mogu očekivati.

Tako će gosti prema Mesarićevim riječima u Međimurskoj hiži u Čakovcu moći probati jela koja će se spremati sa svježim namirnicama međimurskih OPG-eova. Od jela koja će se naći u ponudi izdvajamo meso z tiblice, turuše, sir s vrhnjem, Međimursku gibanicu, Međimurski odrezak, racu punjenu hajdinskom kašom, ali i s obzirom na to da se nalazimo u Domu lovaca, biti će tu i ‘lovačkih’ jela s jednim prepoznatljivim međimurskim štihom. Kasnije će se ta ponuda svakako proširiti i na neka druga poznata autohtona jela Međimurja.

Humana nota Međimurske hiže na samom otvaranju

Naime , tijekom današnjeg dana u Međimurskoj hiži svi gosti imaju prilike uz promotivnu cijenu od 10 kuna, kušati odličan bograč, koji je pripremljen u suradnji s Društvom distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida Čakovec, kojima ide i sav prihod od prodaje ove vrhunske gurmanske poslastice.

Prema viđenom u prvim satima nakon otvaranja, naša je preporuka, da ako želite iznenaditi svoje nepce odličnim bogračom, a uz to i humanitarno djelovati, požurite put Međimurske hiže u Gajevoj. Za sve one koji svoj posjet planiraju poslijepodne, tamo ih nakon 16 sati čekaju glazbeni gosti iznenađenja.

Caffe bar & Restoran
“Međimurska hiža”
Ulica Ljudevita Gaja 35, Čakovec
Telefon: 040 390 011

info@medjimurska-hiza.com
Medjimurska-hiza.com

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije