Iznenadili stalnog gosta s pizzom na jelovniku!

Izletište Zelengaj, nekad posjed grofa Andrassy danas je vlasništvo obitelji Hranjec, koja već godinama u njega ugrađuje osjećaj za prirodu i neposredni okoliš u blizini rijeke Mure u Goričanu. Danas je to ugodan prostor za boravak u prirodi po mjeri ljudi za koje je stvaran.

Ove je nedjelje (11. listopada) u Zelengaju prezentirana nova pizza ‘A la Costa’ koja je uvrštena na njihov jelovnik. Informacija nije nimalo čudna za restoran, no ova je ipak zanimljiva iz razloga što su vlasnici na svoj jelovnik ubacili pizzu po receptu stalnog gosta iz Goričana Dubravka Coste Balenta.

Dubravko je stalni gost Zelengaja te je svaki puta naručivao pizzu sa svojim sastojcima, vlasnici su ga iznenadili i uvrstili njegovu pizzu na jelovnik.


Izvadak iz jelovnika Izletišta Zelengaj

‘Pizza A la Costa je pod rednim brojem 23. a to je ujedno i moj datum rođenja. Poklopilo se slučajno’ – kazao nam je iznenađen Costa.

Dubravko Costa Balent je inače vokal u međimurskom bendu B.Looseri, poznatom po hitovima Hmaja baba, Jako Hmaja baba i Kača. Gitarist u bendu je Ranko Obadić – Šjor, bas gitaru svira Bojan Križan, bubnjeve Petar Pongrac. Dubravko Balent – Costa je zaslužan za pisanje komičnih tekstova na međimurskom dijalektu o ‘zločestim’ ženama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije