U čakovečkom Prostoru koncert u znak sjećanja na Danka i Tustu

14. listopada 2015. je datum koji označava treću godišnjicu otkako je preminuo Branko Črnac-Tusta, frontman legendarnog pulskog banda Kud Idijoti. Čovjek koji se glazbom i riječima borio za siromašne, radništvo i antifašizam, utjecao je na mnoge od nas.

Početkom 2014. tragično je stradao Čakovčanin Danko Toplek, također obožavatelj Idijota i samog Tuste. We Salute You je sada već tradicionalan koncert kojim se sjećamo našeg prijatelja Danka i Tuste, te na taj način im želimo zahvaliti za sve uspomene i lijepe stvari koje su nam pružili za života.

Nakon dva uspješna memorijala, ove godine, točnije 31.10.2015., u Prostoru će se održati treći po redu We Salute You memorijalni koncert. Prostor CeZam Čakovec u suradnji s Udrugom mladih “3FF” vam predstavlja Atheist Rap (Novi Sad), Loš primjer (Požega), te Crasso de Odio (Zadar).

Ulaznice osigurajte u Fox baru i Caffe baru Zrinski po 40 kn, dok je na dan događanja minimalna donacija 50 kn. Za rezervaciju karata šaljite ime, prezime i OIB na email: rezervacijepck@gmail.com.

Danko Toplek
(10.4.1988. – 29.1.2014.)

Branko Črnac Tusta
(6.10.1955. – 14.10.2012.)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije