Među najboljim hrvatskim liječnicima po troje iz čakovečke i varaždinske bolnice

Među 25 najtraženijih hrvatskih doktora, prema pisanju 24sata, nalaze se i doktori iz Županijske bolnice Čakovec i Opće bolnice Varaždin.

Među najproduktivnijima i najučinkovitijima su traumatolog i kirurg te pročelnik kirurgije Robert Grudić (45).

– Na drugim klinikama postoje liječnici koji samo operiraju i koji samo asistiraju. Mi svima dajemo jednaku priliku da nauče i da stvorimo kvalitetan tim – kaže dr. Grudić.

Dr. Dejan Balažin je rukovoditelj pedijatrije ŽB Čakovec, koji za 24sata kaže kako puno svog rada posvećuje razgovoru s roditeljima, a da se taj posao nigdje ne evidentira. U osam mjeseci imao je 2335 pregleda.

U najuspješniju čakovečku trojku svrstao se i voditelj Kardiologije dr. Branko Ostrički koji ističe kako su na odjelu svi predani poslu. – Nema zabušavanja, svi rade maksimalno, a lista čekanja za prvi kardiološki pregled je oko 50 dana. Na odjelu su u osam mjeseci odradili 2400 pregleda, 2000 ultrazvuka srca, 1800 ergometrija, 600 alter EKG-a.

Iz Opće bolnice Varaždina među najproduktivnijima se ističe specijalist ginekologije i porodiljstva Hrvoje Brijačak (45), rodom Slavonac. – U pravilu nema liste čekanja, sve pacijentice odmah rješavamo, kaže Brijakač koji odradi 200 hitnih pregleda, oko 60 pregleda u dnevnoj bolnici te oko 200 pacijentica u ordinaciji.

Dr. Ivan Bogadi (64) nefrolog i internist u Općoj bolnici Varaždin na mjesec napravi 3076 dijaliza i samo ove godine je kroz njegove “ruke” prošlo više od 5000 pacijenata.

Specijalist plastične i rekonstruktivne kirurgije Krunoslav Lekić (66) ove je godine imao 2000 malih zahvata i više od 3000 pacijenata u ambulanti, piše 24sata.

Svi oni svoj posao obožavaju i uživaju u njemu, a svakako i iz Županijske bolnice Čakovec te Opće bolnice Varaždin ima još mnogo doktora koji su neumorni u svom radu i koji ovim putem nisu spomenuti, a njihov rad najbolje se vrednuje kroz brojne zadovoljne pacijente.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije