Mjesec pjenušca uz Podrumarenje u Podroomu

Podrumarenje je zbog velikog interesa posjetitelja i izlagača postalo omiljen događaj koji svakog tjedna privlači publiku željnu dobre zabave i kvalitetnog vina. Iz mjeseca u mjesec podrumarenje svojim gostima nudi drugačiji program uz degustaciju najboljih sorta vina i domaće glazbe.

Ovaj mjesec posvečen je kvalitetnom pjenušavom vinu. Podroom klub u suradnji s domaćim vinarima i vinarijom Jeruzalem Ormož predstavlja mjesec pjenušca.

Program:

1.10. Vinarija Tomšić
8.10. Cmrečnjak
15.10. Sibon
22.10. Dvanajščak – Kozol
29.10. Jeruzalem Ormož

Šampanjac ili pjenušac, odnosno penina kako bi kazali prijatelji iz Slovenije, pravi je užitak za nepce. Tako da svakog četvrtka tijekom mjeseca listopada svi gosti mogu uživati u degustaciji i prezentaciji najboljih domaćih pjenušavih vina.

Poanta cijele priče je gostima približiti kulturu ispijanja pjenušavih vina, tako da svi prisutni mogu uživati u degustaciji i stručnoj prezentaciji. Osim degustacije tu je i nagradna igra, ako kupiš jednu bocu pjenušca ulaziš u finalno izvlačenje i možeš osvojiti vrijedne nagrade.

Nagrade:

1. Noćenje/Seoski turizam
2. Dvije boce pjenušca (DK, Sibon)
3. Dvije boce pjenušca (Tomšić, Jeruzalem Ormož)
4. Dvije boce kvalitetnog buteljiranog vina (Cmrečnjak, Tomšić)

Već ovog četvrtka goste očekuje pjenušac vinarije Tomšić, Rose i Zlatni Zvir. Osim vrhunskog šampanjca, tu je i zabavni program, najbolja domaća glazbe za koju će se pobrinuti tamburaši Kumovi i hostese.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije