VIDEO: Prvi April izdao novu pjesmu i spot naziva ‘Nije šala’

Nakon singla ‘Ne treba mi puno’ koji je ugledao svijetlo dana na prvi april ove godine, mladi varaždinski bend Prvi April izdao je novu pjesmu i spot pod nazivom ‘Nije šala’.

Bend čini šest članova: Ivan Kukec-vokal, Nikola Šincek-klavijature, Tomislav Požgajec-bass, Matija Krnjak-gitara, Davor Špoljar-bubanj i Dorotea Sakač-vokal.

Za prvi singl pod nazivom ‘Ne treba mi puno‘ tekst je napisao Fayo, a aranžman potpisuje Luka Kovačić – Viton studio iz Velike Gorice.

Za video spot je zaslužan Marlon video i foto studio koji je premjerno prikazan na promociji u čakovečkom Paladinu.

Nova pjesma ‘Nije šala‘ plod je suradnje sa poznatim pjevačem Kikijem Rahimovskim, koji je napisao tekst, dok je za aranžman zaslužan Ivan Škunca.

Video spot sniman je u prostorima osnovne škole u Dugom Selu koji potpisuje Cinematix iz Zagreba. Nešto više rekao nam je frontmen benda Ivan Kukec.

– Evo nakon prvog singla ‘Ne treba mi puno’, snimili smo u suradnji sa Kikijem Rahimovskim novu pjesmu i za nju napravili spot. Bilo nam je vrlo zabavno u studiu i na snimanju spota i mislimo da će se svidjeti publici i svim našim fanovima. U samom spotu malo smo se prisjetili školskih dana i ponovo sjeli u školske klupe, a dečki iz Cinematixa su sve zabilježili i sve ideje pretvorili u jednu lijepu priču.Nakon promocije koja se održala premijerno na Narodnom radiju u glazbenom showu Dalibora Petka i CMC televiziji, vraćamo se u studio i krećemo na novi singl. Zahvaljujemo se svima koji su sudjelovali u realizaciji,posebno izdavačkoj kući Hit Records koja je izdala singl,našim fanovima na podršci te ćemo se i dalje truditi i stvarati nešto novo, a na svakom javnom nastupu dati ćemo sve od sebe da zadovoljimo svačiji ukus.

Bend Prvi April možete pratiti na Facebook stranici te na Instagramu, a spotove možete pogledati na njihovom YouTube kanalu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije