Najbolje od domaće proizvodnje na sajmu u Lumini centru

Vrhunski domaći proizvodi bit će predstavljeni na jesenskom sajmu domaćih proizvoda u Lumini centru 26. i 27. rujna uz bogati zabavno glazbeni program

Kako bi se što bolje pripremili za zimske dane, Lumini centar priprema jesenski sajam domaćih proizvoda u subotu 26. i u nedjelju 27. rujna. Tijekom ta dva dana svi ljubitelji domaćih proizvoda moći će se opskrbiti raznovrsnim proizvodima od meda i ljekovitog bilja, te raznim proizvodima domaćih proizvođača. Bit će tu i bučinog ulja, rukotvorina, kao i prehrambenih delicija koje će zasigurno zainteresirati nepca posjetitelja Lumini centra.

Organizatori najavljuju bogatu sajamsku ponudu, te ističu kako je ovo dobra prilika i za razgledati, isprobati, podružiti se, pa možda i saznati nešto novo.

Osim toga, posjetitelji će oba dana vikenda od 16:00 sati moći uživati u vrlo bogatom zabavno glazbenom programu, pa će tako centar odisati narodnim veseljem uz Tamburaše mjeseca, kajkavske pjesme u izvedbama Gabrijele Hrženjak i Ivice Pepelka. Program će još dodatno začiniti i plesni nastup grupe Four, te komični performansi Kristijana Petrovića kao Slaveka.

Osim melema za oči, uši i nepce, organizatori najavljuju i nagrade za posjetitelje. Zato posjetite ovaj dvodnevni sajam i uživajte u svim blagodatima jeseni iz domaće proizvodnje u vodećem regionalnom centru za shopping i zabavu.

Najnovije