Dođite na godišnju priredbu mažoretkinja općine Donji Kraljevec!

Twirling klub i mažoretkinje općine Donji Kraljevec u nedjelju, 13. rujna 2015. godine organiziraju već tradicionalnu priredbu kako bi pokazali rezultate svoga rada. I ove godine u goste dolaze prijateljski mažoret klubovi iz Goričana, Ludbrega i Kotoribe.

Svečani defile ulicama Donjeg Kraljevca, koji počinje u 16 sati, pratit će Puhaći orkestar općine Donji Kraljevec. Nakon defilea u sportskoj dvorani OŠ Donji Kraljevec djevojke i mladići pokazat će svoj talent, trud i uspjeh u mažoret plesu i twirlingu.

Bogat plesni program bit će popraćen tombolom, a novčanim sredstvima prikupljenim na taj način pomoći će se u realizaciji putovanja i sudjelovanja na nadolazećem Europskom prvenstvu u mažoret plesu u Italiji, na koje su se djevojke kvalificirale osvojivši zlatne medalje na 19. Državnom prvenstvu ove godine.

Dobrovoljni prilog namijenjen je u humanitarne svrhe, za liječenje Nikoline Glad iz Donjeg Kraljevca. – Stoga vas pozivamo da u nedjelju, 13. rujna 2015. u 16 sati dođete u sportsku dvoranu u Donjem Kraljevcu i ugodno provedite nedjeljno poslijepodne.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije