Snimljen spot Tamburaša Mjeseca za pjesmu ‘Samo me ljubav zanima’

Tamburaši Mjeseca mladi su i simpatični glazbenici iz Varaždinskih Toplica. Posljednjih nekoliko mjeseci udružili su snage s poznatim virovitičkim glazbenikom Denisom Špegeljom u pjesmi “Samo me ljubav zanima”. Pjesma je vrlo brzo osvojila srca slušatelja radio postaja, a prošlog tjedna je za nju snimljen i spot.

– Dečki su me osvojili na prvu. Uvijek su pozitivni, nasmijani i rasplesani. Oni su privatno dobri prijatelji i sjajno se slažu kao ekipa. Imaju dva frontmena, dva brata, Slavena i Dominika. Teško ih je obuzdati na probama, a kamoli na nastupima. Izvode širok repertoar od tamburaških klasika do obrada najnovijih rock hitova. Poseban zvuk bandu daju električne tambure koje mogu zvučati poput električnih gitara. Njihovi su nastupi energični, a što više odmiču, bend i publika postaju jedno. Iz svih ovih razloga, odlučio sam dečkima ponuditi suradnju i napisati za njih nekoliko veselih i pozitivnih pjesama. Pjesme ćemo uskoro kompletirati u prvi album Tamburaša Mjeseca koji će izdati Croatia Records, izdavačka kuća koja stoji iza benda, rekao je Denis Špegelj, primaš Najboljih Hrvatskih Tamburaša.

Tamburaši Mjeseca trenutno vrijedno rade na promociji svog ljetnog singla “Samo me ljubav zanima”. Nastupaju cijelo ljeto i svojim nastupima donose osmjeh na lica svoje publike.

– Naša publika je mlada, željna zabave i plesa. Potpuno smo prilagodili koncertni repertoar mladima. Najljepše je to što nakon koncerta sa svojom publikom ostajemo i feštamo, postajemo dio publike, a publika dio benda, izjavio je Dominik Pokos, frontmen sastava.

Rad Tamburaša Mjeseca možete pratiti na njihovoj službenoj Facebook stranici i na njihovim mnogobrojnim koncertima, a spot za njihov ljetni hit Samo me ljubav zanima možete pogledati u nastavku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije