Dani Frkanovca s tajerčekom, mokrim igrama, likovnjacima i sejmom

Složen je program kulturne, zabavne, športske i gastronomske priredbe Dani Frkanovca 2015. i što se domaćina i organizatora Udruge Frkanovčani iz Frkanovca tiče, priredba će se sigurno održati u zakazano vrijeme.

Trebaju samo natjecatelji i sudionici koji će sudjelovati i natjecati se u zaista dobro osmišljenom i različitom programu.

Ovogodišnji Dani Frkanovca održavaju se u subotu 25. i nedjelju 26. lipnja, od 14 sati na prostoru kod Doma kulture u Frkanovcu.

Središnji događaj je pripremanje i zatim posluživanje “Frkanovskog tajerčeka”, što podrazumijeva kuhanje, pečenje ili na drugačiji način priprema starinskih i tradicionalnih jela, koje će biti podijeljena posjetiteljima.

Zatim su tu Mokre igre, atraktivne igrarije na vodi i pod vodom i Frkanovski sejem, na kojem će se prodavati i kupovati razno voće, povrće i druge stvari ovog kraja. Tijekom popodneva održavati će se Likovna kolonija, moći će se jahati konji, hodati šetnicom, igrati tombolu, a na svoje dolaze i raseljeni Frkanovčani, koji će sa svima moći zapjevati i zaplesati uz Music Bridge, do jutarnjih sati.

Sljedeći dan, nedjelja 26. lipnja donosi nogomet na vodi te potragu za blagom i još druge uzbudljive događaje.

Predsjednik udruge Željko Medved poziva sve prijatelje i ljude dobre volje da se dođu družiti i zabavljati u Frkanovec, lijepo i mirno selo v jurovskoj fari. Prijaviti se možete na udruga.frkanovcani@gmail.com ili pak doći barem jednu vuru prije početka programa i natjecanja.


Frkanovski tajerček

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije