Štrigovske noći: Nastavlja se ljepota druženja, kulture i zabave

Kulturna, zabavna, gastronomska i športska manifestacija “Štrigovske noći” ulaze u svoj drugi dio programa. Nakon što je u nedjelju navečer završio prvi dio 5. umjetničke kolonije, slijedi kratak predah od događanja, premda je Štrigova svakog dana otvorena za sve posjetitelje i turiste, a u petak 3. srpnja nastavljaju se vruće štrigovske noći.

Nastavlja se ljepota druženja, kulture i zabave. U petak se u Državnom arhivu za Međimurje u Štrigovi u 19 sati otvara se Izložba Grupe Contra sa zanimljivim sudionicima i gostima. Na istom mjestu i u isto vrijeme u subotu 4. srpnja je otvorenje Izložbe fotografija Mire Martinića povodom 5. godine Grupe Contra, gdje će nastupiti biser štrigovskog kraja Ženska vokalna skupina Stridonne.

Od 20 sati u štrigovskoj Sportskoj dvorani započinje Humanitarni koncert pod nazivom “Zagrljaj Međimurja i Makedonije” na kojem nastupaju Mirko Švenda Žiga i Velka Kostadinovska.

U nedjelju 5. srpnja od 19 sati u župnoj crkvi Marije Magdalene, započinje Koncert Zagrebačkog tria i završetka drugog dijela Štrigovskih noći. Treći dio Štrigovskih noći 2015. nastavlja se 12. srpnja, Koncertom pod zvijezdama.

Ako i kroz tjedan nema programa Štrigova i njezin kraj otvorenog srca će primiti svakog gosta, turistu i posjetitelja, koji će sigurno pronaći nešto zanimljivog u ovom prelijepom kraju dobrih ljudi, dobrog vina i božje prirode. Ovih dana Štrigova živi 24 sata dnevno.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije