Marina i Danijel ljubav ‘zaključali’ na dobravskom ‘Golden Gate-u’

Nakon svjetskih metropola svoju ljubav možete “zaključati” i na nedavno izgrađenom visećem mostu ili kako ga mještani Donje Dubrave nazivaju dobravskom “Golden Gate-u”.

U subotu su to prvi učinili Marina iz Obrankovca i Danijel iz Malog Bukovca nakon što su jedno drugome u Crkvi svetog Jurja u Svetom Đurđu rekli sudbonosno ‘da’. Nezaboravna svadbena svečanost nastavila se u hotelu Golf Donji Vidovec uz svirku glazbenog sastava Nakupina Barok iz Varaždina.

U svojem naljepšem danu u životu ispisali su parišku romantičnu priču na hrvatski način koju će vjerujemo slijediti mnogi parovi. U znak svoje dugogodišnje ljubavi odlučili su istu zaključati lokotom na visećem mostu u Donjoj Dubravi. Novopočeni bračni par Kraljić tako se prvi sjetio kako na zanimljiv i atrkativan način dodatno učvrstiti ljubav. Neka im je sa srećom!

Zasigurno će mnoge mladence ova popularna gesta impresionirati te će poželjeti vjernost i iskrenost jedno prema drugome iskazati lokotom ljubavi. Tako bi donjodubravski most u budućnosti mogao postati turistička atrakcija nazvana “most ljubavi”.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije