FOTO: Cheerleadersice Livi trostruke prvakinje Hrvatske

>> FOTO: Cheerleadersice Livi trostruke prvakinje Hrvatske

U organizaciji Hrvatskog navijačkog i pom pon saveza te Cheerleadersica Livi iz Čakovca proteklog vikenda održano je plesno natjecanja Croatian and Slovenian dance open, koje je bilo ujedno 9. Državno prvenstvo Hrvatske i 16. Državno prvenstvo Slovenije u cheerleadingu i pom pon plesu. Natjecanje je održano u NGC Aton Nedelišće.

Natjecalo se oko 700 natjecatelja Hrvatske i Slovenije iz 23 plesna kluba od najmlađih mini uzrasnih kategorija do veteranskih plesnih grupa. Cheerleadersice Livi obranile su naslov u seniorskoj, juniorskoj i kadetskoj kategoriji, dok su u mini kategoriji zauzele odlično drugo mjesto. Posebne pohvale group stuntovima Livi Stars – kadeti , Nika –juniori i Wizards -seniori koji su osvojili prvo mjesto u svojim kategorijama.

U individual kategoriji prva mjesta osvojili su Grazia Mislović u kadetskoj kategoriji, Matea Škvorc u juniorskoj kategoriji i Josip Merlak u seniorskoj kategoriji. U show duoble dance kategoriji zlatne su Paula Horvat i Grazia Mislović.

Osvojenim mjestima Cheerleadersice Livi plasirale su se na Europsko prvenstvo koje se ove godine održava 27. i 28. lipnja 2015. u Zadru gdje se očekuje oko 2500 najboljih cheerleadersica koje su osvojile 1. i 2. mjesto na nacionalnim natjecanjima.

Cheerleadersice Livi dobile su pohvale od svih sudionika za odličnu organizaciju natjecanja. Ovom prilikom Cheerleadersice Livi posebno se zahvaljuju roditeljima koji su se uključili u pripremu i provedbu natjecanja .

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije