ŠTRIKAM: Glumci u Štrigovi dobro zabavili i nasmijali posjetitelje

KUD “Sveti Jeronim” iz Štrigove u nedjelju, 10. svibnja u Društvenom domu organizirao je ŠTRIKAM – popodne komedije u Štrigovi.

U prepunoj dvorani Društvenog doma nastupili su članovi KUD-a Donja Dubrava s predstavom “Uvozna sneha”, KUD Donji Vidovec s predstavom “Verestovanje”, Udruga žena Stanetinec s predstavom “Što je tu nori”, Područna škola Stanetinec s predstavom “Stanetinski Štrumpfi” te KUD “Sv. Jeronim” Štrigova s predstavom “Dvije ispovijedi”.

Između predstava predstavili su se mladi klavijaturisti koje je za nastup pripremio Matej Ščavničar. Nastupili su: Ida Trstenjak, Antonija Šajnović, Gabriel Šajnović, Rahela Perčić, Dora Horvat, Sara Toth, Barbara Rešetar, Ivana Rešetar te Sarah Zelko na flauti. Posjetitelji su se također mogli okrijepiti štrigovskim vinom i pecivima.

>>> Fotogalerija: ŠTRIKAM – popodne komedije u Štrigovi

Cijelo popodne u Štrigovi se mogao čuti smijeh i pljesak kojima su gledatelji nagrađivali dramske družine. Nagrada štrigovskim kulturnjacima za trud i ljubav koju ulažu u promicanje kulturne baštine, svakako je dvorana ispunjena do posljednjeg mjesta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije