Mažoretkinje Murskog Središća zlatne u Svetom Ivanu Zelini

Proteklog vikenda u Svetom Ivanu Zelini održalo se XIX. Državno prvenstvo u mažoret plesu. U konkurenciji 21 tima iz cijele Hrvatske Udruga mažoretkinja Murskog Središća sa svojih djevojkam i djevojčicama svoj trud i rad prikazala je u 10 različitih koreografija i kategorija.

Puno truda i rada uloženog od strane trenera Lare Podgorelec i Lucije Mutvar Bedić te svih djevojčica i djevojaka koje su se mjesecima pripremale za ovo natjecanje pokazalo se i u rezultatima koje su tamo postigle. Najdraži rezultat je naravno zlatna medalja koju su osvojile u kategoriji zastava. Natjecale su se u tri dobne skupine.

Minime mlađe kojima je ovo bio prvi odlazak na Državno prvenstvo i veliko postignuće sa osvojenim 4. mjestom, mlađi juniori koji su također po prvi puta ušli u stariju dobnu kategoriju i jako dobro se snašle sa već iskusnim starijim konkurenticama i najiskusnije juniorke koje su ovo Državno prvenstvo odradile s puno volje i želje što se i potvrdilo rezultatima.

Odlazak na ovo prvenstvo bilo je jedno veliko plesno i natjecateljsko iskustvo, velika motivacija za daljnji rad, ali i prekrasno druženje ispunjeno navijanjem za sve sudionike ,smijehom, radosti i ponosom što uopće imaju priliku prisustvovati na ovako velikom događaju i predstaviti kraj iz kojeg dolaze.

Sve ovo ne bi uspjeli bez truda, motivacije, velikih odricanja, dolazaka na treninge i veliku potporu roditelja i zajednice koja podupire rad i napredak Udruge. Rezultati koji su postignuti: Zastave – 1. mjesto, Tradicionalni mažoret ples – Minime mlađe 4. mjesto, Mlađi juniori – 9. mjestoi junori – 6. mjesto, Grupa s rekvizitima – juniori 4. mjesto, Solo sa rekvizitima najmlađi – Eva Varga 10. mjesto, Taša Goričanec 13. mjesto, Junior – Kristina Škvorc 6. mjesto, Duet sa rekvizitima najmlađi – Nera Hranilović i Rahela Novinić 7. mjesto, kadeti – Mirna Bilas i Nikolina Bujanić 12. mjesto.

Na državno su putovale i plesale: Ema Sobočan, Nika Drk, Roberta Rdiković ,Iva Horvat, Saša Matić, Pavla Nađ, Karla Hren, Sara Bogdan, Franka Kodba, Eva Varga, Arijana Srpak, Laura Kukovec, Alma Vuglač ,Taša Goričanec, Nera Hranilović, Rahela Novinić, Mia Sobočan, Mirna Bilas, Nika Jambrešić, Anja Jambrešić, Karla Vršić, Maša Varga, Nikolina Bujanić, Tena Mikulić, Veronika Konterc, Megi Kutnjak, Lorena Stubičar, Klara Turk, Kristina Škvorc, Patricija Končić, Maja Horvat, Ena Cilar, Paola Derk, Marija Lisjak, Dora Hranilović, Marija Bogdan, Simona Marčec, Patricija Jambrošić i Marta Malović.

Veliko hvala donatorima i sponzorima te svima koji su na bilo koji način pridonijeli odlasku na državno prvenstvo: Grad Mursko Središće, Knjigovodtsvene i računovodstvene usluge Goga, Dječji vrtić Maslačak M. Središće, Sobočan-Interijeri d.o.o., Klesarstvo Novak M. Središće, Hit Fasade j.d.o.o., Termoinst-MT d.o.o., Denn Trade d.o.o., Praonica rublja Malović Ksenija, Dom za starije i nemoćne Stubičar i Soboslikarsko-Fasaderski obrt Franjo Varga.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije