FOTO: U Nedelišću održan tečaj iz informatike za branitelje i članove

>> FOTO: U Nedelišću održan tečaj iz informatike za branitelje i članove

UDVDR-a Podružnica Međimurske županije organizirala je četvrti informatički tečaj za članove Udruge i članove njihovih obitelji. Tečaj se održavao u prostorima Osnovne škole Nedelišće u vremenu od 16. do 27. ožujka, u deset termina po dva školska sata.

Voditelj tečaja bio je Darko Pintarić, učitelj informatike iz Osnovne škole Nedelišće koji je pohađao 21 polaznik iz ogranka Udruge Nedelišće i Gornjeg Mihaljevca. Uz upoznavanje s osnovnim komponentama računala, polaznici su se upoznali s alatima Microsoft Office-a (word, excel i powerpoint), elektronskom poštom i korištenjem interneta.

Polaznici su iskazali zahvalnost za održavanje ovakvog tečaja i nije im bilo teško nakon dužeg vremena ponovno se vratiti u školske klupe nakon dužeg vremena.

Na završetku tečaja, koji su uspješno završili svi polaznici, podjeli priznanja prisustvovali su predsjednik podružnice Stjepan Horvat i tajnik podružnice Dražen Tkalec, koji su čestitali polaznicima na uspjehu i zalaganju, te najavili održavanje istog tečaja u mjesecu travnju u Šenkovcu za članove udruga iz Šenkovca i Murskog Središća.

Na kraju su se svi polaznici okupili u prostoriji Ogranka Udruge Nedelišće na završnom druženju uz prigodan domjenak. Udruga se još jedanput zahvaljuje Međimurskoj županiji – Upravnom odjelu za društvene djelatnosti, Općini Nedelišće i Osnovnoj školi Nedelišće, na pomoći u realizaciji tečaja, ustupljenom prostoru i korištenju informatičke opreme.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije